Word een partner van Nailskillz!

Wij zijn op zoek naar verschillende partners! Wil je onze producten gebruiken in je nagelstudio, verkopen, lesgeven, of ambassadeur worden? Vraag dan zeker je samenwerking aan!

Vraag je zakelijk account aan

Professionele nagelstudio

Zakelijke klant

Als professionele nagelstyliste die grotere aantallen inkoopt, raden we je aan om een zakelijk account aan te vragen. Hiermee profiteer je van tal van voordelen en kortingen. Als zakelijke klant bij Nailskillz krijg je ruime kortingen op ons volledige assortiment. Bovendien staan onze professionele nagelexperts altijd voor je klaar om je te ondersteunen bij al je vragen en problemen. We zorgen er ook voor dat je bestelling snel wordt geleverd, zodat je nooit zonder producten komt te zitten.

Ambassadeur

Ben jij gepassioneerd door nagelverzorging en wil je je passie delen met anderen? Word ambassadeur voor Nailskillz! Als ambassadeur vertegenwoordig je een onze merken en krijg je exclusieve voordelen, waaronder gratis producten, speciale kortingen,... Bovendien help je anderen om kennis te maken met onze producten en bouw je een netwerk van beauty-enthousiastelingen op. Sluit je aan bij ons team en laat jouw passie stralen met Nailskillz!

Instructeur

Geef les met een merk dat je vertrouwt, zodat je studenten ook sneller vertrouwen krijgen! Als instructeur van Nailskillz krijg je ondersteuning van al onze andere instructeurs en onze hoofdlesgever. Elke opleidingsaanvraag uit jouw regio wordt direct naar jou doorgestuurd. Bovendien zorgen wij voor uitgebreide reclame!

Distributeur

Wil je deel uitmaken van een sterk team? Ben je op zoek naar een bedrijf die je ondersteunt en altijd voor je klaar staat? Dien dan snel je aanvraag in en word distributeur van de merken van Nailskillz. Als distributeur van Nailskillz profiteer je van talrijke voordelen. Bij vragen of problemen bieden we efficiënte en snelle ondersteuning.

Vraag je samenwerking aan.

Ben jij enthousiast na het lezen van onze partner mogelijkheden? Vul dan snel het formulier in en we nemen zeer snel contact met je op om alles vrijblijvend te overlopen. :)