Het verhaal van NailSkillz

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Ons team!

Feature name

Share useful information about your product features.

Feature name

Share useful information about your product features.

Feature name

Share useful information about your product features.

Hoe het allemaal begon

Importeur van Mistero Milano Benelux

Op zoek naar professionele nagelproducten zijn we uitgekomen bij die van Mistero Milano! In 2019 zijn we officieel gestart met de samenwerking als importeur van hun producten voor de hele Benelux.

Hoewel we nog jong waren en nog volop aan het ontdekken, waren we meteen overtuigd van de kwaliteit van Mistero Milano!

Covid-19

En daar is dat beestje dan...

Je bent vast bekend met wat er in 2020 gebeurde. De opkomst van Covid-19 leidde tot wereldwijde lockdowns, wat resulteerde in scenario's die we nooit eerder hadden verwacht. Nagelstudio's werden gedwongen om te sluiten en het was niet toegestaan om familie of vrienden te bezoeken, wat een zware impact had op ons allemaal.

Dit zorgde ervoor dat we ons hebben verdiept op alle online mogelijkheden, zoals onze webshop en online lessen.

Afinia wave cosmetic lamp

Het bedrijf groeit

Afinia komt in het assortiment

Afinia, het merk dat zorgt voor de gezondheid van de nagelstylisten en zijn klanten, heeft ons assortiment in 2022 vervoegd. In tussentijd zijn we een officiële vestiging van Afinia, dit in Ieper, én zijn we verantwoordelijk voor België en Nederland. Bij ons kun je dus altijd terecht voor al je vragen!

De nagelwereld staat op zijn kop

De lancering van NailSkillz!

Nailskillz staat voor een nagelshop die nagelstudio's daadwerkelijk ondersteunt door online lesmogelijkheden aan te bieden en door ons te richten op ondersteuning van professionals zoals jij. Wij streven ernaar een platform te zijn met professionele merken en een bloeiende community op te bouwen. Dat is waar wij voor staan!